Chanceorgie endte i nederlag

Fodbold, serie 4 for herrer, Stoholm IF-Skive IK 1-3 (0-0)

13. oktober 2021, 09:04
Arkivfoto

Det var bestemt ikke chancer og muligheder, det skortede på fredag aften, da Stoholm IF-Fodbold havde besøg af Skive IK i fodboldens serie 4. På forhånd var hjemmeholdet favoritter qua sin placering på tabellens 2. plads, mens SIK’erne fremdeles er placeret i bunden. Men Niels R. Jensen og Allan Søndergaard er maksimalt mandskabsmæssigt udfordret i disse tider, så det er efterhånden ingen spøg – derfor vil resultaterne selvsagt også blive derefter.

Men set isoleret på de 90 minutter så burde værterne have vundet, for det var de mest utrolige chancer der blev brændt undervejs. At de første 45 minutter sluttede uden scoringer må nærmest betegnes som et fodboldmæssigt mirakel – her skulle SIF’erne have ført med omtrent 4-0, men da dommer John K. Pedersen fløjtede til pause, var det altså uden forandringer på måltavlen på Karlsen Arenas måltavle.

Og så gik det det, som det ofte går i 2. halvleg. Det unge Skive-hold vejrede morgenluft, og mandskabet fik slået de kontraer og omstillinger, der betød, at udeholdet pludselig var i front med 0-2. I slutfasen lykkedes det hjemmeholdet at komme på scoringstavlen, da Marcus Fruergaard fik tilkæmpet et straffespark, som forsvarsspiller Rasmus Christensen sikkert omsatte til mål. Med håbet om en sen udligning ebbede tiden ud, og gæsterne satte trumf på og lukkede opgøret med en scoring til 1-3, inden det sidste dommerfløjt.

- Jeg har prøvet meget i min mangeårige tid i den lokale seniorfodbold, men jeg tror, der blev sat to rekorder den her fredag aften, konstaterede Niels R. Jensen, mens han fortsatte.

- For det første skulle vi kontakte så mange spillere for at få samlet truppen, hvilket jeg aldrig har været udsat for før, så det er op ad bakke i øjeblikket. For det andet har jeg aldrig set så mange brændte chancer i en fodboldkamp på 90 minutter før – det var helt utroligt, og på den led er det selvfølgelig meget ærgerligt, at vi står som taber af kampen, lød det altså fra Niels R. Jensen efter slutfløjtet.

I den kommende runde får SIF’erne forhåbentlig hanket op i sig selv og møder op i fin mandskabsmæssig form til lokalopgøret ude mod topholdet fra Højslev Station – der er kampstart på lørdag d. 16. oktober kl. 15.00.