Peder T. stødt fra tronen

14. oktober 2021, 10:13
Foto: Hoffmann Foto

romlund 11 gange tidligere har han sikret sig det danske mesterskab i rallycross, men i år måtte Romlunds rallyhelt i sin voldsomme Volvo finde sig i at få baghjul af en svensker.

Peder T. Jensen kan gøre status efter en 2021-sæson, der trods alt fik en godkendt afslutning med en sammenlagt andenplads efter Stefan Kristensson, der har taget førstepladsen i næsten samtlige af de seks afdelinger, det blev til.

Egentlig var der planlagt syv, men afdelingen i Tomelilla i Sydsverige blev aflyst i sidste time grundet coronasituationen.

Efter de to første løb, som begge endte med fjerdepladser, gik Peder T. i tænkeboks, da han ikke var helt tilfreds med opsætningen af bagtøjet.

Efter lidt eksperimenter kom Volvoen igen hurtigere ud af starthullerne med en flot andenplads til følge, og siden har Peder T. kørt stabilt og hurtigt gennem resten af sæsonen, blandt andet også med hurtigste tid i flere heat.

Men når finalerne skulle køres, var der bare ikke noget at gøre ved den hurtige svensker.

Til det sidste løb i Nysum viste en tredjeplads sig dog at være nok til en samlet andenplads til Peder T. Jensen, der takker sit rallycross-team, sponsorer, familie og venner for opbakning og godt samarbejde gennem hele sæsonen.