Stoholm tabte lokalopgøret

Fodbold, serie 4 for herrer,Højslev Station-Stoholm IF 3-0 (1-0)

18. oktober 2021, 15:14
Arkivfoto

Det var ikke mange kilometer, Stoholm IF-Fodbolds mandskab skulle transportere sig selv lørdag eftermiddag, da det på udebane gjaldt et møde med Højslev Station i serie 4.

Før kampen var SIF placeret på den 2. plads, der giver oprykningsspil, mens HIF’erne var lige efter. Men da dommer Niels Jensen fløjtede de 90 minutter af, var der byttet om på de to placeringer, for hjemmeholdet tog – set over 90 minutter – en fortjent og indiskutabel 3-0 sejr.

Kampen fulgte spillemæssigt mange af efterårssæsonens øvrige dyster – nemlig med SIF godt med så længe kræfterne slog til. Det er ikke nogen hemmelighed, at træningsbanen på ingen måde bliver slidt op i disse tider, så det er ofte i de sidste 45 minutter, at stoholmerne bliver udfordret på fysikken og luften i lungerne – således altså også i weekendens match – træner Niels R. Jensen kunne berette følgende.

- Vi var som sædvanligt rigtig fint med i 1. halvleg, hvor jeg blandt andet så gode muligheder til Nicolaj Christensen og Marcus Fruergaard. Men det blev desværre ikke til mål, og så slog Højslev til på to meget dårlige tidspunkter for os – nemlig i slutningen af 1. halvleg samt i starten af 2. halvleg. Dermed stod der altså 2-0 til dem, og så var det i den grad op ad bakke. Vi forsøgte, men må også anerkende deres sejr, der lød på 3-0, da der blev fløjtet af. De overgik os i de sidste 45 minutter på vilje og fysik, og vi kunne godt se, at de i hvert fald træner, kom det med et smil fra træner Niels R. Jensen, da der efterfølgende skulle gøres status.

Som nævnt betød resultatet, at SIF nu er røget ned på 3. pladsen i tabellen efter to nederlag i rap, og der resterer to kampe i sæsonen.

Næste gang stoholmerne skal i aktion er på fredag d. 22. oktober kl. 19.00, hvor det gælder et møde ude mod Sallingsund – den dyst afvikles på lysbanen i Glyngøre.