Ny sognepræst i Østfjends

Signe Riis Paludan er fra 1. november kirkebogsførende sognepræst i Daugbjerg-Mønsted-Smollerup Pastorat

19. oktober 2021, 13:33
Signe Riis Paludan er fra den 1. november kirkebogsførende sognepræst i Daugbjerg-Mønsted-Smollerup Pastorat i Østfjends.

østfjends Menighedsrådene i Daugbjerg, Mønsted og Smollerup tog i sommer afsked med sognepræst Inger Pettersson, der gik på pension efter at have været præst i Østfjends i næsten 40 år.

Men nu har man fundet hendes afløser.

Signe Riis Paludan er således per 1. november 2021 ansat som kirkebogsførende sognepræst i Daugbjerg-Mønsted-Smollerup Pastorat, oplyser viborgstift.dk.

Hun kommer fra en stilling som sognepræst i Fraugde-Allerup-Davinde Pastorat i Fyens Stift, hvor hun har været ansat i seks år. Inden da var hun valgmenighedspræst i Lemvig.

Og ifølge hjemmesiden glæder 52-årige Signe Riis Paludan sig meget til at flytte til Daugbjerg Præstegård og lære sognene og egnen at kende.

- Jeg glæder mig til at skulle virke i kirkerne med advent og jul forude, og jeg glæder mig til at lære konfirmanderne og mini-konfirmanderne og deres familier at kende, siger hun til viborgstift.dk.

Signe Riis Paludan er uddannet teolog fra Aarhus Universitet og har efterfølgende taget en mastergrad i bibelske studier fra University of London.

Der er i alt 1759 indbyggere i pastoratets tre sogne med både præstegård og sognegård beliggende i Daugbjerg.