Nybolig Stoholm med i unikt sommerhusprojekt i Hjarbæk

Hvis du køber huset nu, kan du holde påskeferie der

20. oktober 2021, 13:58
1 af 2 Illustration: Nybolig/Vestergaard Konstruktion
2 af 2 Illustration: Nybolig/Vestergaard Konstruktion

hjarbæk Nybolig Viborg skal stå for salget af i alt 25 topmoderne sommerhuse, som Vestergaard Konstruktion opfører i det nye område Fjorddalen beliggende i Hjarbæk.

Og ifølge indehaver af Nybolig Viborg-Tjele-Stoholm Anders Varming kan sommerhusene blive en investering i både opsparing og kvalitetstid med familien.

- Hjarbæk er i forvejen et meget efterspurgt område, og med byggeriet af disse splinternye sommerhuse løftes området endnu et niveau op. Campingpladsen, som ligger som nærmeste nabo, og alle dens faciliteter og aktiviteter som kiosk, café og swimmingpool kan benyttes af sommerhusejerne, og har man overnattende gæster, kan ekstra gæstehus lejes på campingpladsen. Derudover har Hjarbæk i de seneste år gennemgået en flot fornyelse, og senest er Hjarbæk Kro og ishus renoveret, ligesom havneområdet har fået tilført en helt fantastisk skøn hygge. Så vi glæder os meget til at facilitere salget af de nye sommerhuse i området, siger Anders Varming i en pressemeddelelse.

Tre versioner alt efter behov

Vestergaard Konstruktion har gennemtænkt og gennemarbejdet byggeriet, og området Fjorddalen kommer til at bestå af i alt 25 sommerhuse, som bygges i tre størrelser.

De mindste bliver på 85 kvadratmeter med en planløsning bestående af tre soveværelser, alkove, stort køkken-alrum, badeværelse og uderum med overdækket terrasse.

De mellemste bliver på 102 kvadratmeter med en planløsning bestående af et stort soveværelse samt to mindre plus en alkove, et stort køkken-alrum, to badeværelser og en overdækket terrasse.

De største bliver på 120 kvadratmeter med en planløsning bestående af fire soveværelser, stort alrum/stue, to badeværelser, aktivitetsrum med bordfodbold og billardbord og et overdækket uderum med spabad.

Uden fortilfælde

Der bliver fra start bygget fem sommerhuse af forskellige størrelser og de første nybyggede sommerhuse i Fjorddalen forventes at stå klar i april 2022.

Ifølge Anders Varming er et byggeri som Fjorddalen ikke set før i Viborg og omegn, og Vestergaard Konstruktion har indgået et partnersamarbejde med udlejningsselskabet Novasol, som gør det nemt for de kommende ejere at leje sommerhuset ud i de perioder, hvor de ikke selv benytter det.

Novasol har desuden gode erfaringer i området og er ikke i tvivl om at sommerhusene let kan udlejes, og selskabet har også været inde over størrelser, indretning og faciliteter i husene, så de er mest muligt attraktive, når det kommer til udlejning.

Således foreligger der allerede nu tilbud på fuldmøblering, hvor alt fra teskeer og tallerkner til sofa og senge er medregnet.

- Projektet er unikt, fordi der er tale om 25 forskellige boliger bygget i tre forskellige størrelser, hvor der er mulighed for at købe sommerhuset fuldt møbleret og klar til udlejning eller eget brug, siger Anders Varming.