Stoholm vandt i Glyngøre

Fodbold, serie 4 for herrer, Sallingsund FC-Stoholm IF 2-3 (0-2)

25. oktober 2021, 13:30
Arkivfoto

Stoholm IF-Fodbolds mandskab i serie 4 fik vendt en dårlig form på to nederlag i træk, da holdet fredag aften gæstede lysbanen i Glyngøre – her tog den ukrainske Sallingsund-trup mod Niels R. Jensens tropper.

Da dommer Jesper Meier fløjtede de 90 minutter af, var det med stillingen 3-2 til udeholdet, og efterfølgende havde Stoholm-træneren følgende kommentarer.

- Vi startede med en meget frisk medvind, der gjorde, at vi kunne lægge et hårdt pres på Sallingsund. Det betød dog også, at mange af vores afleveringer blev for lange, så de havnede bag ved deres mål. Men vi magtede også at få sat fine angreb op, så det betød, at vi havde godt styr på matchen, kom det altså fra Niels R. Jensen.

En stærkt spillende Marcus Fruergaard fik omkring den halve time tilkæmpet sig det straffespark, som Rasmus Christensen sikkert eksekverede til 1-0. Kort før pausen fik brormand Nicolaj Christensen så sendt et frispark mod mål, der fik en lille afretning, og det betød 2-0 til stoholmerne, da de første 45 minutter blev fløjtet af.

Efter pausen fik hjemmeholdet i sagens natur den kraftige vind i ryggen, og det gav et ændret kampbillede. Dog sørgede Flemming Bennedsgaard og Cody Sørensen for det forarbejde, som Marcus Fruergaard kunne udnytte til at øge føringen til 3-0, men så var det også slut med SIF-scoringer denne fredag aften.

- Vi havde vores bedste spillere i Marcus Fruergaard og målmand Rasmus Højbjerg – sidstnævnte kom i fokus i den resterende del af opgøret. Vi forærede to mål væk i det 70. og 78. minut, og så kom vi ellers under pres i slutfasen, hvor vi måtte takke Højbjerg for, at vi fik sejren i den sidste ende, lød det afslutningsvis fra Niels R. Jensen.

Og netop Højbjerg – der er glødende Manchester United-fan – må glæde sig over, at weekenden blev brugt til at få en sejr hjem fredag aften i stedet for en tur til Old Trafford søndag ved aftenstid.

Der blev i øvrigt undervejs givet tre gule kort – et enkelt tilfaldt SIF, og det ramte Flemming Bennedsgaard.

Med sejren fik SIF sikret sig 3. pladsen – holdet kan stadig nå 2. pladsen, men det kræver selv egen sejr i sidste spillerunde, mens Højslev Station skal tabe hjemme til Skive Seminarium, og det sker helt sikkert ikke.

SIF slutter selv med en udekamp mod de suveræne oprykkere fra Vinderup, så det bliver i sig selv en meget svær opgave – der er kampstart i Vinderup på fredag d. 29. oktober kl. 18.30.