Iglsø Ældreklub klar med program

Musikanter fra Bjerringbro indleder vinterens række af foredrag og musikalske indslag

28. oktober 2021, 11:13
Alle Iglsø Ældreklubs arrangementer afvikles på Fjandbohus. Arkivfoto: Henrik Bagge

iglsø De vil i næste uge tage turen til Fjends med munter underholdning og fællessang med årstidens sange og en række kendte, glade viser, og dermed får Oasens Musikanter fra Bjerringbro tirsdag den 2. november lov til fra start at etablere den gode stemning, når de indleder vinterens arrangementer på Fjandbohus.

Iglsø Ældreklub kommer i alt til at præsentere fem foredrag og fire musikalske indslag på tirsdage i lige uger klokken 14-16, inden der sluttes af med årsmøde med valg og banko i april.

Den 16. november er det sognepræst Jørgen Gleerup, der i et causeri om menneskelivet tager afsæt i både Kierkegaard, Grundtvig, Benny Andersen og Anne Linnet gennem en fortælling om nærvær og fravær, lykke og ulykke, om det at få og det at miste, og om himlens og jordens kærlighed.

Den 30. november er der igen musik på programmet, når Jeannet Ulrikkeholm i det sidste arrangement inden jul synger både danske sange med tekster af Halfdan Rasmussen, Benny Andersen, Jeppe Aakjær og Adam Oehlenschlæger og franske sange, som bl.a. Edith Piaf og Mireille Mathieu har gjort berømte.

Den 11. januar er der gensyn med Ruth Pedersen fra Stoholm, der igen har været på Caminoen i Nordspanien.

Den 25. januar er der foredrag med sekretariatschef Bjarne Nigaard fra Danske Beredskaber, inden John Melchiorsen, tidligere sognepræst i Højslev og Lundø, den 8. februar vil fortælle om at være feltpræst blandt udsendte soldater.

Den 22. februar er det Anne Grethe og Helge, kendt fra Familien på Farten, der kommer på besøg for at fortælle om en «Vandring for Livet«, da Helge på 73 dage gik de 3500 kilometer fra Nordkap hjem til Give med Anne Grethe som støtte i parrets gamle landcruiser.

Fra marts er der musikalsk forår i luften, når først Stig Nørregaard den 8. marts tager gæsterne med på en musikalsk rundrejse med revyens store mestre, og dernæst Helge »Bamse« Madsen den 22. marts vender tilbage til Iglsø og optræder med sange af Bamses Venner, inden sæsonen rundes af med årsmødet den 12. april, hvor der er både valg, kaffe og bankospil.