Stoholm sluttede med et nederlag

Fodbold, serie 4 for herrer, Vinderup IK-Stoholm IF 2-0 (1-0)

01. november 2021, 16:49
Arkivfoto

Fodbold Stoholm IF-Fodbold sluttede efterårssæsonen med et nederlag til Vinderup, der allerede før kampen havde sikret sig oprykning og dermed avancement til serie 3. Stoholmerne slutter på en 3. plads, og det var også på plads inden opgøret, der blev afviklet på lysbanen i Vinderup fredag aften, og det var dommer Kenny Abildgaard Nielsen, der passede fløjten, og det gjorde han i øvrigt helt uden brug af kort i en fredelig affære.

Efterfølgende havde afgående træner Niels R. Jensen følgende kommentarer.

- Der er som sådan ikke så meget at fortælle om årets sidste dyst, men jeg vil dog rose spillerne for at yde en absolut godkendt og helhjertet indsats. De eneste rutinerede vi havde med var målmand Rasmus Højbjerg samt Thorbjørn Eriksen og Flemming Bennedsgaard, men alle skal som sagt have kredit for en værdig afslutning på efterårssæsonen, og vi spillede en fin kamp. Jeg vil dog også være ærlig og sige, at jeg synes, det har været op ad bakke her i efteråret, og Allan Søndergaard og jeg har brugt rigtig meget tid ved telefonen og alt for lidt på træningsbanen. Jeg håber, at det bliver mere positivt til foråret, kom det afslutningsvis fra Niels R. Jensen, der som bestyrelsesmedlem kunne meddele, at det bliver den nuværende ansvarlige for 2. holdet – Lasse Toft Pedersen – der overtager tøjlerne i 2022.

SIF stred godt i mod, men Vinderup – der fuldt fortjent har sikret sig oprykningen – nettede i henholdsvis det 35. og 80. minut, og det betød altså, at SIF ikke fik flere point på kontoen i denne omgang. Dermed kan der gøres status, og de 14 kampe gav 25 point via 8 sejre, en uafgjort og 5 nederlag. Målscoreren er positiv og hedder 23-20, og det hedder i sagens natur også serie 4 til foråret, hvor det selvsagt også er håbet, at 2. holdet kan bibeholdes – det bliver så i serie 5, da serie 6 er lukket ned.

Lørdag aften var der så seniorafslutning i forbindelse med den store halfest, der blev afholdt som afslutning på Stoholm Skummesterskaberne, der blev afholdt hele lørdag, og her fejlede stemningen bestemt ikke noget.