Sparkær sluttede godt af

Fodbold, serie 3 herrer, Sparkær-B/T 6-2 (2-2)

01. november 2021, 16:58
Anfører Oliver Andersen viste vejen med tre mål og en assist. Foto: Jacob Mackenhauer

fodbold Som spillere og træner havde lovet, så gik de ud og lavede en fin afslutning på efteråret, da B/T lørdag blev slået med 6-2 i Sparkær. Dermed blev det en sikker 3. plads i puljen.

Det var ellers en meget lige første halvleg, hvor B/T kom foran allerede i det første minut, hvor Anders Holm i Sparkær-målet parerede i første omgang, men ingen chance havde for riposten.

Sparkær svarede igen efter 13 min. ved Mads Daa Vistisen efter godt oplæg af Oliver Andersen. Senere i halvlegen kunne Mads Daa have betalt tilbage med en aflevering til Oliver Andersen tæt på mål, men han skød i stedet selv og ramte stoplen.

Gæsterne kom igen i front efter godt en halv time, da Asger Fjeldsted var ude med gult, men Kasper Møller nåede at skabe balance kort før pausen.

Efter pausen ændrede kampen karakter, og Sparkær fik lukket ned for B/T, som stort set ikke blev farlige resten af kampen. Det gjorde til gengæld hjemmeholdet, hvor især Oliver Andersen var skarp med tre scoringer fra det 55. til det 64. minut. Så var kampen lukket helt, og Kasper Møller nåede sæsonens sidste scoring 4 min. før tid.

Træner Poul Vistisen endte da også med at være en tilfreds mand.

- Jeg var langt fra tilfreds med 1. halvleg, hvor vi slet ikke rammer det, vi havde aftalt. Vi var for afventende, tabte mange bolde og spillede for mange høje bolde frem. Det blev langt bedre efter pausen, hvor vi spillede godt med hårdt pres og tætte markeringer, og det var til at se forskellen på de to hold. Det var dejligt at slutte godt af, og 25 point i en hård pulje er jeg tilfreds med og ville have solgt den for det, inden vi startede. Og så hæfter jeg mig ved, at vi i torsdag var 21 mand til årets sidste træning, lød det fra Vistisen efter kampen.