Højt skum i hallen

Omkring 250 spillere på 36 hold brugte hele lørdag sammen med gamle venner til håndbold for sjov

02. november 2021, 09:48
1 af 2 Allan Søndergaard (siddende) er normalt kendt i Stoholm som fodboldmålmand, og som man kan se på det blafrende net bag ham, er det ikke helt det samme at holde buret rent i skumhåndbold. Foto: Henrik Bagge
2 af 2 I alt var 250 spillere aktive på 36 hold i dette års udgave af skumhåndboldmesterskaberne i Stoholm IF. Foto: Henrik Bagge

stoholm Efter et enkelt års coronapause var skumhåndbolden tilbage i Stoholm, da de traditionelle mesterskaber i løbet af lørdag blev afgjort i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

Hos kvinderne løb »Dåserne« med sejren i A-finalen, mens »De Udvalgte« tog sig af B-finalen.

Hos herrerne var det »LOSH«, der løb med pokalen i A-finalen, mens »Frederik Bum Stærk« sejrede i B-finalen.

Når man derudover kan nævne spektakulære holdnavne som »Sons of Chuck Norris«, »Team Nam Nam« og »De Tørstige Trunter« står det klart, at det i hvert fald ikke er alle, der tager mesterskaberne lige alvorligt.

Der var da også lige fra morgenstunden godt gang i både fadølshaner og straf-shots, inden det hele kulminerede med et brag lørdag aften med fælles middag og liveband for både deltagere, tilskuere og byens fodboldafdeling, som stødte til for at holde sæsonafslutning.

Ligeledes blev et selfieområde, hvor man kunne tage holdbilleder og andre sjove fotos, også livligt besøgt.

Omkring 250 spillere udgjorde de 36 deltagende hold, der talte alt fra gamle vennegrupper til naboer, holdkammerater, kolleger og familier på de helt små håndboldbaner på tværs af hallen.

Det er Per Ryberg og Flemming Jensen, der står bag skummesterskaberne, men sidstnævnte måtte desværre melde forfald til denne niende udgave af det skrumlede arrangement, da han var endt i coronakarantæne efter en fodboldtur til England.