Løgstrup Friplejehjem får ny forstander fra Stoholm

Ane Gleerup er per 1. december ansat som ny forstander på Løgstrup Friplejehjem, der åbnede for mindre end et år siden

02. november 2021, 09:35
Ane Gleerup fra Stoholm er per 1. december ny forstander på Løgstrup Friplejehjem. Privatfoto

løgstrup Bestyrelsen for Løgstrup Friplejehjem har ifølge en pressemeddelelse per 1. december ansat Ane Gleerup som ny forstander.

Ane Gleerup, der blev foretrukket blandt 11 ansøgere, er fra Stoholm og har siden 2016 været distriktsleder i hjemmeplejen i Viborg Kommune, hvor hun har personaleansvaret for to teamledere og 90-100 medarbejdere.

Hun har desuden 2009-2016 undervist på Social- og Sundhedsskolen STV (Skive, Thisted, Viborg) og har i sit nuværende job som distriktsleder blandt andet indgået i samarbejdsaftaler med tre friplejehjem.

Ane Gleerup er uddannet sygeplejerske og har derudover blandt andet også en erhvervspædagogisk diplomuddannelse.

To tilfredse parter

Ane Gleerup er 54 år og bor sammen med Per i Stoholm, og hun ser frem til den nye udfordring.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og samarbejde med personalet om at skabe et trygt, nærværende og indholdsrigt ældreliv for beboerne, hvor faglighed og godt arbejdsmiljø skal være i højsædet for personalet, siger Ane Gleerup om sin ansættelse.

Formand for Løgstrup Friplejehjems bestyrelse, Anders Jensen, er meget tilfreds med ansættelsen af Ane Gleerup.

- Vi ser nu frem til, at Ane tiltræder sin stilling, så hendes mange både faglige og menneskelige kompetencer kan komme i spil, og at Ane dermed vil bidrage til at udleve visionen for Løgstrup Friplejehjem om at være et friplejehjem i særklasse og en attraktiv arbejdsplads, lyder det fra Anders Jensen i pressemeddelelsen.

På posten som forstander for Løgstrup Friplejehjem, der åbnede 1. december 2020, afløser Ane Gleerup tidligere forstander Susanne Mikkelsen, der i september blev afskediget efter mindre end et år på grund af for stor udskiftning blandt personalet.

Løgstrup Friplejehjem har siden haft bestyrelsesmedlem Uffe B. Madsen som konstitueret forstander.