Rallyteam fra Stoholm overtager webshop

Jan og Jeannette fra JP Racing udvider deres aktiviteter med butik og udstyr til al motorsport

02. november 2021, 09:37
1 af 2 Jeannette Kvick, Peter Kiil og Jan Petersen sad godt og sikkert i racersæderne ved overdragelsen af webshoppen rallyshop.dk, der nu også bliver en fysisk butik med adresse hos Stoholm Au2Service. Foto: Morten Dam/Specialpressen
2 af 2 De nye indehavere af rallyshop.dk har også deltaget i opgøret om årets danske rallymesterskaber. Her ses Jan Petersen og Jeannette Kvick for fuld udblæsning i DM-finalen, som blev kørt omkring Skjern og Tarm. Foto: Morten Dam/Specialpressen

stoholm Firmanavnet er det samme som hidtil, mailadressen og telefonnummeret ligeledes, men webshoppen rallyshop.dk’s geografiske adresse er ændret fra Brabrand til Stoholm.

Samtidig har den fået nye ejere. Fremover er det således Jeannette Kvick eller Jan Petersen, der svarer, hvis man ringer eller skriver til rallyshop.dk, og ikke Peter Kiil, som etablerede udstyrsforretningen for 14 år siden.

Parret, der er kendt i rallysporten som JP Racing med Jan Petersen som chauffør og Jeannette Kvick som co-driver, har ikke prøvet noget sådant før, men var frisk på opgaven, da den hidtidige ejer ønskede at flytte fokus til andre forretninger.

- Peter (Kiil, red.) ringede og foreslog, at vi overtog butikken, fordi han fandt det oplagt, at vi skulle køre forretningen videre som rallyshop.dk. Og en lang historie kort, så har vi nu overtaget den, siger Jeannette Kvick.

Udvider med fysisk butik

Dermed hedder adressen for rallyshop.dk nu Ågade 65 i Stoholm, og der kommer den ikke til at ligge alene.

Jan Petersen driver nemlig i forvejen autoværkstedet Stoholm Au2service fra adressen, og det vil han fortsætte med som hidtil.

Dermed bliver det Jeannette Kvick, der kommer til at stå for den daglige drift af online-butikken, og det medfører flere nye tiltag for kunderne.

- For det første vil vi gøre rallyshop.dk mere fysisk og har derfor indrettet en butik hos Stoholm Au2service, så man kan droppe ind og få en kop kaffe og en snak om udstyr og tilbehør. Vi er jo selv aktive i rallysporten og har masser af praktisk erfaring fra løb i ind- og udland at trække på, når det gælder råd og vejledning, siger Jeannette Kvick.

Et særligt fokus vil der være på kørernes sikkerhed i almindelighed og på det personlige sikkerhedsudstyr i særdeleshed.

Parret har selv oplevet, hvad det rette udstyr betyder ved uheld, så det vil være et højt prioriteret indsatsområde både i rallyshop.dk’s butik og på dens webside.

- Og så har vi også planer om at oprette en mobil filial kombineret med personlig betjening i forbindelse med aktuelle løb, siger Jeannette Kvick.

Hun og Jan Petersen ser overtagelsen og udvidelsen af rallyshop.dk som en optimering af synergieffekten med deres øvrige aktiviteter, der blandt andet også omfatter organisering af et DM-rally i og omkring Stoholm, som i år blev afviklet den 15. maj.