Så blev Lottes cannonball skudt af

Lotte Keiser løb selv halvmaraton nummer 50, da hun debuterede som løbsarrangør

10. november 2021, 10:19
1 af 6 Den røde løber var ude i anledning af Lotte Keisers halvmaraton nummer 50 og hendes debut som løbsarrangør, da et cannonball løb samlede omkring 25 motionsløbere inklusive en hund. Foto: Henrik Bagge
2 af 6 Mathilde, 10 år, og Jonas, 14 år, styrede sammen med far Ole Keiser depotet på Kærvej, hvor en flot kagemand skilte sig ud på et ellers bugnende bord med slik, frugt og drikkevarer. Foto: Henrik Bagge
3 af 6 Lotte Keiser tog selv spidsen ud ad indkørslen, da deltagerne bevægede sig ud på en syv kilometer lang rundstrækning, som skulle løbes igennem tre gange for at runde en halvmaraton. Foto: Henrik Bagge
4 af 6 Der var godt med forsyninger til løberne i depotet på Kærvej. Privatfoto
5 af 6 Vejret var vådt, men krudtet var tørt, da Lotte Keiser løb cannonball i Stoholm lørdag. Privatfoto
6 af 6 Lotte Keiser runde halvmaraton nummer 50. Privatfoto

stoholm Hun nåede op på en god snes tilmeldinger, og det var godt nok for Lotte Keiser, der ofte har deltaget i såkaldte cannonball motionsløb rundt om i landet og nu også ville lave sit eget i hjembyen Stoholm.

Først var løbet programsat til efteråret 2020, men efter flere udsættelser gik der yderligere et år, før det blev til noget.

Men selv om det var lidt vådt lørdag, holdt løberne krudtet tørt, og det gik helt kanon, kunne Lotte Keiser fortælle efter et veloverstået løb på en syv kilometer lang rundstrækning i Stoholm.

- Jeg fik ros for både rute og forplejning, og folk sagde, at de gerne ville komme igen, så jeg tænker, at jeg prøver igen til sommer, lød det fra Lotte Keiser.

Halvmaraton nummer 50

Hun rundede i øvrigt selv noget af en milepæl på dagen, da hun løb sin halvmaraton nummer 50 på hjemmebane.

- Det var sådan set planlagt efter det, indrømmede hun.

Halvdelen af det øvrige felt fulgte hende over 21 kilometer, mens de resterende nøjedes med enten syv eller 14 kilometer.

Mange af deltagerne var løbevenner fra Skive, mens andre var gamle veninder eller arbejdskolleger.

- Der er ikke rigtig nogen med her fra Stoholm, så det er lidt ærgerligt, men det skal nok blive godt alligevel, sagde Lotte Keiser, inden starten gik.

Hjemme på Kærvej havde gemalen, Ole Keiser, og børnene Jonas og Mathilde indrettet et overdækket udskænkningssted inde i haven, så løberne kunne få tanket depoterne op, når de kom forbi på rundstrækningen.

Her bugnede det af frugt, slik, vand, sodavand og kaffe, og midt i det hele lå en flot kagemand fra Bager Nørgaard i Stoholm i anledning af Lotte Keisers halvmaraton nummer 50.