Torsten taber terræn på hjemmebanen

Konservative er gået 11 procentpoint tilbage og Venstre 11 procentpoint frem i Mønsted, der var blandt de første valgsteder med et færdigt resultat

16. november 2021, 22:31
Torsten Nielsen og De Konservative har tabt betydeligt terræn til Venstre på hjemmebanen i Østfjends, viser optællingen fra valgstedet i Mønsted. Foto: Lars Rasborg

Valg Mens tidligere borgmester og nuværende borgmesterkandidat Torsten Nielsen (K) fra Sparkær var live på TV MidtVest, løb resultaterne ind fra de første valgsteder i Viborg Kommune.

Derfor var det nyt for ham, da Skive Folkeblad kunne fortælle ham, at optællingen på hans eget valgsted i Mønsted viste, at Konservative var gået 11 procentpoint tilbage siden 2017 til 33 procent med 428 stemmer, mens Venstre samtidig var gået tilsvarende frem til 39 procent med 496 stemmer i Mønsted.

- Okay. Det var godt nok en del, lød det først fra Torsten Nielsen, inden han fik at vide, at det var nøjagtig det samme, som Venstre var gået frem samme sted.

- Hold da op, sagde han så.

Ellers havde han ikke i første omgang yderligere kommentarer til skredet på hjemegnen, men ville gerne vende tilbage, når der var flere tal at forholde sig til.