Julehjælp fra Fjends

Dansk Folkehjælp synes, at alle børn i Danmark fortjener at få en god juleaften

19. november 2021, 11:10
Arkivfoto

fjends Siden 2006 har Dansk Folkehjælp - den med det grønne kors - samlet ind til Julehjælpen til de mest udsatte børnefamilier i Danmark.

Alle har været ramt af coronakrisen, men nogle er hårdere ramt end andre, for krisen har forværret mange børnefamiliers økonomiske situation.

Det sås tydeligt på det rekordhøje antal af familier, som søgte om julehjælp i 2020, og det forventes også at stige i år.

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdeling samler også i år ind til familier, som har svært ved at finde økonomi til at holde en god jul for deres børn.

Målgruppen til julehjælpen er økonomisk trængte børnefamilier, det vil sige enlige forsørgere på overførselsindkomst og med hjemmeboende børn under 18 år.

Julehjælpen består af gavekort til kolonialvarer hos REMA 1000 og et gavekort til indkøb af julegaver til børnene.

- Det er vort håb, at vi i 2021 kan tilgodese alle ansøgere i Viborg og Skive Kommuner med hjælp fra erhvervsfolk og private donationer. Der står indsamlingsbøtter opstillet i udvalgte forretninger, og hver indsamlet krone går ubeskåret til disse familier, lyder det i en pressemeddelelse fra koordinator Anna-Marie Milbo.

Ansøgning om julehjælp kan ske via www.folkehjaelp.dk i hele november måned.

Man kan støtte Dansk Folkehjælps Viborg-Skive afdeling med bidrag til julehjælpen på konto 8505-0007515227 eller Mobile Pay på 27 893, og donationen kan trækkes fra på selvangivelsen.