Julemanden tilbage på sporet

I fraværet af sne er Rudolf blevet uddannet lokomotivfører

30. november 2021, 10:20
1 af 10 Klokken 10.57 kunne julemanden søndag hoppe af toget og starte juleparaden i Stoholm, der blev med soundtrack af Skive Postorkester. Foto: Lindy Jørgensen
2 af 10 Der er stadig intet som flyvende flødekarameller til at fange børns interesse. Foto: Lindy Jørgensen
3 af 10 De allermindste fik en på opleveren, da en julemand i den helt rigtige størrelse søndag besøgte Stoholm. Foto: Lindy Jørgensen
4 af 10 Stoholm Handelsstandsforening har selv et lille futtog, der ved særlige lejligheder bliver fundet frem til glæde for de yngste og de ældste. Foto: Lindy Jørgensen
5 af 10 Julemanden kom til Stoholm med toget. Foto: Lindy Jørgensen
6 af 10 Julemanden kom til Stoholm med toget. Foto: Lindy Jørgensen
7 af 10 Julemanden kom til Stoholm med toget. Foto: Lindy Jørgensen
8 af 10 Julemanden kom til Stoholm med toget. Foto: Lindy Jørgensen
9 af 10 Julemanden kom til Stoholm med toget. Foto: Lindy Jørgensen
10 af 10 Julemanden kom til Stoholm med toget. Foto: Lindy Jørgensen

stoholm Det kørte på skinner for Santa, da han søndag arriverede med Arriva i Stoholm til den årlige juleparade.

Han havde lidt dunk foran og en sæk bagpå, da han klokken 10.57 steg ud af toget på spor 2 for at modtage folkets hyldest til herlige toner fra Skive Postorkester, som igen bibragte den helt rigtige julestemning.

Med forventningens glæde i top kunne en stor skare af børn med forældre og bedsteforældre gå i samlet trop via Nørregade til torvet i Vestergade, hvor nissepigerne Kirsten og Regina serverede boller og kakao.

De mest magelige havde til den tur løst gratis billet til det lille Stoholm-tog, som handelsstanden er den glade indehaver af.

Den togglade julemand satte for alvor fut i løjerne, da han fyldte luften med flyvende flødekarameller, og med yderligere godteposer i sækken var der ingen tvivl om, hvem manden i centrum var.

På torvet fortsatte Skive Postorkester med at sprede glæde foran det tændte juletræ, mens mange af byens handlende i Vestergade holdt ekstraordinært søndagsåbent.