Den står hos Santa Claus i hallen: Kom i kassen med handelsstanden

Du kan vinde de lækreste præmier fra Stoholms erhvervsdrivende

01. december 2021, 08:52
Nissepigen Kirsten har tidligere været med til at udtrække vindere i Stoholm Handelsstandsforenings julekonkurrence, og mon ikke hun dukker op igen, når bestyrelsen den 20. december udtrækker vinderne af dette års konkurrence? Arkivfoto: Henrik Bagge

Stoholm Traditionen tro står Stoholm Handelsstandsforening bag en stor julekonkurrence, som skydes i gang den 1. december.

Den går i al sin korthed ud på, at butikkerne giver en masse præmier til konkurrencen, der desuden også har en stor hovedpræmie.

Denne gang skal man dog både lægge hjernen i blød og pine skridttælleren en smule for at være med i konkurrencen.

Adgangskortet til deltagelse er nemlig den kupon, der findes andetsteds i denne avis, som skal udfyldes korrekt og afleveres i den store, røde postkasse, som bliver opstillet i indgangen hos Santa Claus i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

Kuponen har felter, der skal udfyldes med henholdsvis bogstaver og tre mellemrum, som man skal rundt at finde hos byens handlende, der står oplistet i samme annonce.

Bogstaverne vil hænge synligt hos de i alt 22 deltagende medlemmer af Stoholm Handelsstandsforening, og når man har samlet bogstaverne sammen til dette udvidede spil Scrabble, kan man gå i gang med at sætte dem sammen til et meningsfyldt, lokalt højtidsbudskab.

Kuponen afleveres i den store postkasse hos centerleder Claus Navntoft-Pedersen i Stoholm Fritids- og Kulturcenter senest søndag den 19. december, og bestyrelsen vil så mandag den 20. december udtrække de lækre præmier til offentliggørelse i Fjends Folkeblad samt på Stoholm Handelsstandsforenings facebookside.