Stoholm manglede de sidste fem procent

Sidste weekends smalle sejr blev fulgt op af et smalt nederlag

16. december 2021, 12:19
Kris Olesen blev sammen med Mikkel Grønbech delt topscorer for Stoholm. De scorede seks mål hver, men det var ikke nok til point i denne omgang. Arkivfoto: Steen Don

HÅNDBOLD Stoholm var lørdag i aktion i årets sidste kamp – den stod på udebane i Nykøbing, og modstanderne var andetholdet fra ligaklubben i det nordvestjyske.

Der var tale om et topopgør, og en sejr havde givet fjandboerne en julepause på en delt førsteplads – men sådan skulle det ikke gå.

I en tæt kamp fik ligareserverne akkurat overhånden, vandt med 31-30, og det resultat anerkender Stoholm-træner Claus Sevel – selv om han også ærgrer sig.

- Det var en topkamp, og en tæt en af slagsen, men det var dem, der førte med 31-29, da slutsekunderne gik i gang. Vi blev her ramt af to udvisninger, men fire mod seks fik vi reduceret til 31-30, men vi fik aldrig muligheden for at udligne – tiden løb ud, slår han fast.

- Men vi talte i egne rækker 10 tekniske fejl, og flere af dem kostede hurtige kontramål i den anden ende – mål, som de i alt fik otte af, så det var små ting, der kunne have tippet det i vores favør, siger Sevel, der også brokker sig over, at holdets generelle scoringsprocent var for lav.

En mand som Mikkel Grønbech brugte således 16 forsøg til seks scoringer – mere effektiv var Joachim Thomsen, der fra fløjen satte fem ind på fem forsøg, heraf de fire i 2. halvleg.

I Stoholm-målet stod Jacob Weinreich, og han kunne også være sin indsats bekendt med i alt 15 redninger på 46 forsøg.

- Vi var helt som ventet oppe mod et godt og hurtigtløbende hold. De kan deres kontraspil, og de var akkurat i stand til at hive den i land. Det må vi anerkende, også selv om vi syntes, vi var lidt hårdt ramt i slutfasen dommermæssigt med to udvisninger. Vi fik i alt fire udvisninger, de fik én, siger Claus Sevel, der med sit hold mister den direkte oprykning, hvis Mors/Thy ender på rækkens førsteplads.

Det vil betyde, at toerne skal ud og spille om oprykning, mens en førsteplads giver en direkte billet til 1. division.