Knaldkassen er landet med et brag

Løgstrup har fået et par skytsengle, der sammen fyrer den af op til nytår

27. december 2021, 13:03
Arkivfoto

LØGSTRUP En ny virksomhed har set dagens lys på Hovedgaden 1 i Løgstrup, da Knaldkassen den 26. december slog dørene op til fyrværkerisalg inden det stundende nytår.

Det er barndomsvennerne Laust Eriksen og Mikkel Veldt Andersen fra Løgstrup, der er de to krudtkarle bag Knaldkassen, og lanceringen har været planlagt siden sommer.

- Da tog vi kontakt til Aalborg Fyrværkeri for at indgå et samarbejde med dem for at sikre de tryggeste rammer for projektet og finde det rette sortiment, siger Mikkel Veldt Andersen.

Dermed kan de nu tilbyde det bedste fyrværkeri og de sjoveste festartikler, så alle i hjembyen kan få en festlig nytårsaften.

- Vi har altid syntes, at god kundeservice har været en mangelvare indenfor fyrværkeri, så derfor fokuserer vi også på at kunne give alle besøgende den bedste rådgivning, lyder det fra Mikkel Veldt Andersen, der samtidig oplyser, at det er muligt at se videoer og forudbestille fyrværkeri på Knaldkassens hjemmeside.

Bor i hver sin ende af landet

Han bor selv nu om dage i København, hvor han driver det digitale bureau Brand by Hand, som for nylig blev dobbeltvinder af Børsens gazellepris, når de mest succesfulde vækstvirksomheder i Danmark hvert år kåres.

Laust Eriksen er derimod fortsat at finde i hjembyen, hvor han arbejder hos Løgstrup Autoværksted, hvis han da ikke lige er afsted som julemand for borgerforeningen.

Med Knaldkassen bliver der egentlig bare lagt et ekstra lag på et gammelt venskab, for man er i forvejen en flok, der nu om dage er fordelt over hele landet, men som hvert år rejser hjem for at mødes med familier og venner i Løgstrup og Viborg.

Nu har de herrer Laust og Mikkel så også bare Knaldkassen at samles om, og de har ladet batterierne op til travlhed.

- Vi glæder os til at komme i gang. I vores barndom har vi altid fejret nytår sammen med fyrværkeri og fest hos vores familier. Nu er vores tradition at mødes og hygge os sammen mellem jul og nytår, men det er første gang, at vi starter en virksomhed sammen og inviterer alle fra byen til at blive en del af disse hyggelige stunder samlet omkring fyrværkeri, siger Mikkel Veldt Andersen.

Knaldkassen skyder også både konkurrencer og nyheder af på sociale medier, hvor man allerede har flere hundrede følgere og håber at runde 1000 besøgende det første år.