Spændingen stiger: Lokal lottomillionær endnu ikke fundet

Uddeleren i Mønsted opfordrer kunderne til endnu en gang at få tjekket decembers lottokuponer

30. december 2021, 09:31
Det er ikke en talkombination, der er afgørende i Det Store Jule Lotto, da de 12 vindere er fundet ved lodtrækning blandt alle købte kuponer i december. Man skal derfor tage sine lottokuponer fra december med ned i butikken og få dem tjekket. Arkivfoto

spil Da Danske Spil på juledag foretog årets sidste lottotrækning, trak man som noget nyt også lod om yderligere 12 x 1 million kroner blandt alle købte kuponer gennem december i Det Store Jule Lotto.

Og blandt de 12 vinderkuponer, kunne Danske Spil oplyse, var den ene printet i Dagli´ Brugsen i Mønsted.

Siden har uddeler Lasse Kristiansen ventet på, at den glade vinder skulle melde sig i butikken, men det er endnu ikke sket.

- Vi ved ingenting, men vi vil gerne opfordre til, at folk får tjekket både deres almindelige lottokuponer og fem-ugers kuponerne, så vi kan få spændingen udløst, siger Lasse Kristiansen.

At han ingenting ved, passer ikke helt, for det er blevet ham oplyst, at vinderkuponen er blevet spillet i Dagli´ Brugsen Mønsted torsdag den 16. december, så den oplysning kan måske lede nogen på sporet og samtidig udelukke andre.

Under alle omstændigheder opfordrer uddeleren til, at man kommer ned i butikken og får kørt sine kuponer fra december igennem, da det er måden at gøre det på.

- Og lad os så håbe, at vinderen snart bliver fundet, og at det er én, der har brug for pengene, siger Lasse Kristiansen.

Alle spillede Lotto-kuponer i december måned var automatisk med i lodtrækningen om 12 x 1 million den 25. december.

Hver Lotto-række spillet i december fungerede som et lod i Det Store Jule Lotto, så jo flere rækker man spillede, jo flere lodder havde man i lodtrækningen.