Old Boys landsholdet kommer til Mønsted

Siwert Park kommer til at lægge græs til en række koryfæer, når Mønsted IF i 2022 fylder 100 år

30. december 2021, 12:53
Plæneklipperen Stig Tøfting er ofte en del af Old Boys landsholdet. Om han også er med, når landsholdet til maj gæster Mønsted, ved dog ingen endnu. Privatfoto

mønsted Fredag den 20. maj 2022 kommer et stykke moderne, dansk idrætskultur til Fjends, når Old Boys landsholdet besøger Mønsted til en opvisningskamp på byens stadion, der på de kanter hedder Siwert Park.

Modstanderen bliver et forstærket Mønsted-hold, der hovedsageligt vil bestå af klubbens egne spillere.

Hvilke tidligere landsholdsspillere, der er med på dagen, vides endnu ikke, for Old Boys landsholdet opererer med en bruttotrup på tæt ved 100 mand.

Den tæller blandt andre koryfæer som Henrik »Store« Larsen, Ebbe Sand, John Sivebæk, Jon Dahl Tomasson og Martin Jørgensen.

Og skulle græsset på Siwert Park være blevet lidt langt siden sidst, kan det også være, at DBU medbringer en vis plæneklipper, nemlig Hr. Stig Tøfting, der også er en del af bruttotruppen.

Mønsted IF fylder i 2022 100 år med mange arrangementer i klubbens forskellige afdelinger til følge, og det er i den anledning, at Old Boys landsholdet til maj gæster Siwert Park.