Et aktivt efterår i Løgstrup

15. august 2012, 12:21
kanotur fra Nybro til Hjarbæk er med i det program, som Løgstrup Borgerforening har lagt for resten af året.

Løgstrup Borgerforening har i efteråret flere nye tiltag på programmet. Bondegårdsbesøg og en kanotur på Fiskbæk Å er på plakaten allerede i august. I Løgstrup Borgerforening bestræber man sig hele tiden på at lave spændende og interessante arrangementer, som byens borgere kan have lyst til at deltage i.

Efterårsprogrammet er nu ved at være på plads. Første arrangement foregår onsdag den 22. august, hvor foreningens medlemmer kan opleve, se og høre om et moderne landbrug hos gårdejer Sanne og Kjeld Sørensen på Vordevej 27.

Ugen efter, søndag den 26. august, kan alle interesserede sejle op ad åen fra Nybro til Svanevej i Hjarbæk.Turen er arrangeret af Kirsten og Svend Drejer i samarbejde med Borgerforeningen og der er lagt op til en rigtig hyggetur, hvor alle kan være med, eventuelt sammen med familie, venner og andet godtfolk. Læs mere om kanoturen i annoncen i denne uge.

Fredag den 7. september står den på bagagerumsmarked på parkeringspladsen ved Dagli'Brugsen. Der er HoppeLoppe-dag for de mindste lørdag den 6. oktober, mens november byder på et foredrag på Løgstrup Skole med »bondekonen«  Marianne Jørgensen fra Salling. Det sker torsdag den 29. november og allerede dagen efter er det tid at tænde Juletræet ved Brugsen, hvor julemanden tænder lysene i det store træ.

Lørdag den 8. december bliver det så for alvor julemåned med juletræsfest og hoppe-loppedag i hallen.

Du kan læse mere om de enkelte aktiviteter for efterårssæsonen på foreningens hjemmeside.