Fokus på håndbold og fællesskab

15. august 2012, 12:36
Håndbolden i Stoholm er ved at gøre klar til sæsonen i en klub, der har spillere på alle alderstrin og på mange niveauer. Foto: Arkivfoto

- Fællesskabet sættes højt i vores klub. Håndbold er en holdsport, så derfor kan man ikke vinde eller tabe alene. Det er noget hele holdet er fælles om.

Sådan lyder nogle af ordene fra Vagn Dyring fra Stoholm IF's håndboldafdeling.

Her i august er der igen tid for opstarten af håndbold for afdelingens senior, børne-, og ungdomsspillere. Tre forskellige under-udvalg for henholdsvis børn fra U4 til U12, unge fra U14 til U18 og seniorerne arbejder på at styrke håndbolden på samtlige alderstrin.

- Som noget nyt flytter vi i denne sæson vores alleryngste spillere, U6, til træning i hallen fremfor på skolen. Det giver samling på hele flokken og så er det med til at bygge klubånden og fællesskabet op allerede fra starten af børnenes håndboldliv, forklarer Vagn Dyring.

Han glæder sig også over, at der i den kommende sæson igen bliver et U12 hold for drenge.

Samtlige børn indtil U12 kan mødes til et fælles overnatningsarrangement i hallen allerede den 7. september.

På  ungdomsårgangene U14 til U18 har Stoholm et samarbejde med Mønsted, og da det er årgange, der ofte er ret sårbare, fordi mange tager på efterskoler eller søger til andre klubber, så er det ungdomsudvalgets opgave at skabe sammenhold og holde fast i glæden ved håndbolden hos disse årgange.

For de voksne, seniorspillerne, gælder det, at det er en afdeling med bredde. Her findes alt lige fra den middelmådige håndboldspiller til folk, der har spillet division.

- Vi spiller meget for det sociale og vi gør meget ud af at lave forskellige arrangementer. Vi håber også at kunne arbejde mere med damesiden og få en stærk trup, der vil kunne rykke klubben op i rækkerne fra serie 2, fortæller Vagn Dyring.

På herresiden har Stoholm hold i såvel serie 3 og serie 1 samt 2. og 1. division. Så der burde være rig mulighed for at også du kan prøve dine evner af på håndboldbanen.