Frisurer, negle og gaver til juletiden

Hos Harmonii Hair i Stoholm er der nu for alvor ved at komme gang i bestillingerne fra de mange der skal have håret sat til julefrokosten og måske gerne vil have flotte negle ved samme lejlig

03. december 2013, 12:20
Negletekniker Geda Katauskiene laver flotte negle til julefrokosterne

Hos Harmonii Hair i Stoholm kan Charlotte Ryan Larsen godt mærke, at julen nærmer sig. Efter en forholdsvis stille måned er der nu for alvor ved at komme gang i bestillingerne fra de mange, der skal have frisuren sat til julefrokosten og måske også gerne vil have flotte negle ved samme lejlighed.

Siden september har negletekniker Geda Katauskiene været at finde i salonen hver lørdag formiddag, og hvis der er basis for det, vil hun her i den travle december også være i klinikken på nogle af ugens andre dage.

Geda, som bor ved Randers, tilbyder manicure og laver virkeligt flotte negle, både til hverdag og til fest. Kunderne kan blandt andet vælge mellem franske negle, negle med gele, shellac, acryl og mange forskellige dekorationer, som Geda er mester i at lave.

Små ændringer kan gøre meget

I salonen oplever Charlotte at mange kunder gerne vil have, at der skal ske noget med frisuren uden at man dog har lyst til at kaste sig ud i det helt store og vilde. Og det er der heldigvis råd for.

- Ofte er det bare en lidt anden klipning der skal til for at der er sket en ændring. I det hele taget er trenden den, at både kvinder og mænd bruger mere tid på deres udseende og dermed også deres hår. Mange mænd styler for eksempel håret og jeg synes at det "tresser-look", som mange af de yngre mandlige kunder bruger i øjeblikket er virkelig smart og klædeligt. Hos kvinderne er permanenten ved at vende tilbage og mange af dem foretrækker det lidt klassiske og pæne og med skarpe linier, fortæller Charlotte.

Julegaver

Mange tænker måske ikke på, at der kan købes mange gode julegaver hos frisøren. Men sådan er det, og i år er mange af gaverne endda "pakket ind" i dekorative gaveposer i stærke farver.

Professionelle føntørrer, krølle- og glattejern er sammen med hårplejeprodukter af høj kvalitet og make-up serier nogle af de gaveideer, man finder på hylderne hos Harmonii Hair.