Forkert klokkeslet for julekoncert i Kobberup Kirke

Julenissen har måske været på spil i forbindelse med den annoncerede julekoncert søndag den 8. december. Koncerten finder sted om eftermiddagen kl. 16.00 og ikke som annnonceret om aftenen.

04. december 2013, 10:43

Julenissen har måske været på spil i forbindelse med den annoncerede julekoncert søndag den 8. december. I hvertfald ligger det fast, at den omtalte koncert ikke finder sted om aftenen, sådan som der står skrevet i annoncen,  men allerede søndag eftermiddag kl. 16.00

Koncerten vil  være præget af henholdsvis lokale kræfter samt gæster udefra.

Medvirkende er blandt andet Stoholm Kirkes voksenkor, der består af 19 voksne sangere samt Stoholm-Kobberup Kirkes børnekor med 14 børn. Børnekoret består af børn i aldersgruppen 3. - 5. klasse og de fleste medvirkende er startet op i koret her i 2013. De vil blandt andet synge de kendte julesalmer Glade jul, dejlige jul og Et barn er født.

Et tidligere medlem af børnekoret, Katrine Carøe Røds-gaard synger sammen med kirkesanger Lisa Henriksen sopran i koncertens kvintet, som desuden består af Myrna Andersen (alt), præst i nabosognet Jørgen Husted (tenor) samt Morten Porsborg fra Ålborg (baryton).

Temaet for koncerten er dansk og engelsk julemusik, blandt andet synger kvintetten såvel nye som gamle arrangementer indenfor engelsk julemusik. Nævnes kan blandt andet »Deck the holes«,»Ding, Dong« og »There is no rose«, mens voksen- og børnekoret giver eksempler på den danske julesalmeskat med blandt andet »Gør døren høj«, »Lad det klinge sødt i sky« og »Guds engle i flok«.

Torben Kristensen akkompagnerer på orglet. Organist Rita Rozko er tovholder på koncerten, dirigerer korene og ledsager på klaver. Der bliver også lejlighed til at synge med på fællessalmer.