Håndboldspillere solgte de første billetter til forbrugershow

Stoholm Håndbold og Super Spar arrangerer i fællesskab et stort forbrugershow i Stoholm Fritids- og Kulturcenter fredag den 31. august. Billetsalget er netop startet. Og det var spillerne, de

19. august 2012, 13:21
Håndboldspillerne Nicolai Sommer, Daniel Guldsmed og Frederik Jensen sad klar med billetter til forbrugershowet. Foto: Jesper Sørensen

Torsdag startede billetsalget til et stort forbrugershow i Stoholm Fritids- og Kulturcenter fredag den 31. august.  Blandt andet håndboldspillerne Nicolai Sommer, Daniel Guldsmed og Frederik Jensen langede billetter over disken hos Super Spar. Det hænger sammen med at det er Stoholm Håndbold der sammen med købmandsbutikken i fællesskab arrangerer showet.

Aftenen byder blandt andet  på modeshow med deltagelse af de lokale butikker - samt ikke mindst den store præsentation af spillerne fra Stoholms 1. og 2. divisionshold. Derudover vil kokkene i centret sørge for, at ingen går sultne hjem og arrangørerne lover desuden en musikalsk overraskelse.

Direktør for Stoholm Håndbold A/S Jan Thorup fortæller, at showet både er lavet for at knytte endnu tættere bånd mellem klubben og indbyggerne, men også for at skaffe penge til klubben. 

Læs mere i Fjends Folkeblad