Gerda retter op på ubalancerne

Gerda Jensen fra Stårupvej ved Højslev har efterhånden10 års erfaring og et stort kendskab til behandling indenfor mange områder.

07. december 2013, 14:00

Samtidig benytter hun sig af flere forskellige behandlingsformer som massage, tankefeltsterapi, zoneterapi, lydhealing, kostvejledning, kranio sakral terapi og healing.

- Behandlingerne har alle det til fælles, at de er med til at genskabe kroppens balance og styrker livskvaliteten, fortæller Gerda, som også kan give gode råd og tips om vitaminer og mineraler eller pege på mulige årsager til ubalancer.

- Når jeg arbejder er det vigtigt for mig, at folk føler sig godt mødt og får en god oplevelse af behandlingen. Jeg fokuserer meget på folks beskrivelse af deres helbredsmæssige problemer og på de signaler, som kroppen sender. Kroppen er nemlig ofte langt bedre end vores intellekt, til at fortælle, hvordan vi egentligt har det og hvilke ubalancer der findes i kroppen, fortæller Gerda.

Henes mål er at forsøge at hjælpe alle, der søger hjælp hos hende, uanset hvor kompliceret problemstillingen måtte være.

Blandt de patienter, der kommer i klinikken.er også nogle af dem, der er opgivet af sundhedsvæsnet. De har måske fået besked om, at de må lære at leve med problemet, da der ikke findes yderligere behandlingstiltag. Andre har måske i første omgang fravalgt den medicin som sundhedsvæsenet kan tilbyde dem. - Ofte hænder det, at et medicinsk behandlingsforløb herefter ikke er nødvendigt. Min erfaring er, at kroppen oftest efter behandlingerne og små livstilsændringer retter op på de ubalancer, som var årsag til problemet,fortæller Gerda.

Hun håber, at der i fremtiden vil blive mere fokus på, hvad den alternative behandling kan gøre for patienterne og der kan blive et øget samarbejde med sundhedssektoren.

Det er trods alt mindre indgribende for patienterne og samfundsmæssigt økonomisk billigere, at udøve forebyggende alternative behandlinger frem for, at helbredstilstanden bliver forværret i en sådan grad, at det bliver nødvendigt at patienten indlægges på sygehuset, mener Gerda, som tilbyder behandling til virksomheder såvel som private i sin klinik på Stårupvej. Åbningstiderne er efter aftale med klienterne.

- Jeg har tid, når klienterne har fri, slutter hun