SIF smed sejren væk

Fodbold serie 3 for herrer Herrup - Stoholm 2-2 (0-1) Målscorere for SIF: Peter Hansen og Steffen Olesen

20. august 2012, 13:14

 Det var mere ærgrelse over en mistet sejr, end det var glæden over et enkelt point, der prægede Stoholms omklædningsrum fredag aften. Kort forinden havde holdet nemlig smidt sejren væk, og det var hjemmeholdet, der kunne juble over det uafgjorte resultat.

På forhånd var træner Morten Groth ellers tilfreds med netop uafgjort, da holdet op til kampen havde flere mandskabsmæssige problemer. Men når man kommer foran med 2-0 i det 87. minut, så er det altså skidt kun at få 2-2.

Men inden den særdeles hidsige afslutning havde der været tale om en lige kamp, hvor Herrup nok havde bolden mest, men hvor det kneb for hjemmeholdet at komme frem til afslutninger - noget modsat deres første kamp hvor Herrup besejrede ØK med voldsomme 13-1. I det 35. minut kom SIF i front på mål af altid fightende Peter Hansen, og de 1-0 var også stillingen ved pausen.

I 2. halvleg fortsatte dette jævnbyrdige spil, men det var først i den absolutte slutfase, at der kom gang i målscoringen. Som sagt troede SIF'erne, at sejren var hjemme, da Steffen Olesen omkring det 87. minut bragte udeholdet foran, men der var en del tid tilbage på grund af meget tillægstid. Det bekom ikke fjandboerne vel, og Herrup fik sat to scoringer ind, og dermed sluttede det hele 2-2. På dette tidspunkt var SIF en mand i undertal på grund af en advarsel til Per »Unge« Jensen, så det gjorde heller ikke arbejdsbetingelserne bedre.

Efterfølgende gjorde SIF-træner Morten Groth status. - Det er temmelig surt kun at stå med et enkelt point nu, men sådan kan det gå i fodbold. Vi holdt dem væk fra de store chancer, men til sidst dummer vi os i to omgange, og der var de effektive. Men vi må bare op på hesten igen, for vi har to vigtige kampe inden for kort tid, så det hjælper ikke at ærgre sig i for lang tid, kom det fra Groth, der selv fik de fleste fidusstemmer denne fredag aften.

Ganske korrekt venter der SIF vigtige dyster - onsdag den 22. august spiller holdet i Egeris mod Skive IK, mens der lørdag den 25. august er lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm, hvor kommer Mønsted på besøg.

AJ