Mountainbikere prøvede kræfter med regnvåd skovbund

Kraftige regnbyger om natten betød at søndagens Mountainbikeløb i Sjørup Skov blev lidt af en udfordring for løbets 60 deltagere.

27. august 2012, 10:27
Skovbunden var sine steder en mudret affære ovenpå nattens kraftige regn. Foto: Steen Olesen

 Tres deltagere, som aldersmæssigt spredte sig fra 14 til 61 år, udfordrede søndag formiddag den regnvåde skovbund i Sjørup Skov. Kraftige byger om natten og tidligt på morgenen havde sine steder gjort skovstierne til en mudret affære. Det betød da også, at nogle af rytterne fik svært ved at skifte gear og måtte udgå.

Med et deltagerantal, der ligger på det dobbelte af sidste års løb i Sjørup Skov, kan Fjends Motions Cykelklub notere sig en stadig større interesse for at køre på mountain-bike.

- Det er en sportsgren, der tiltaler folk i alle aldre og i år havde vi også en lille håndfuld kvinder med i løbet, fortæller Palle Bang Thomsen fra løbsudvalget.

Rytterne kørte på en helt ny, 11 kilometer lang, sti for mountainbikere, som klubben netop har anlagt i samarbejde med Naturstyrelsen. Stien mærkes op senere på efteråret og kan benyttes af alle med lyst til at udfordre sig selv på to hjul gennem skoven.

 Klik her for at se flere billeder