Open by Night med Åben Bus

Sinna Maagaard inviterer under Open by Night med på bustur til caminoen

21. august 2019, 08:58
1 af 7 Foto: Jesper Sørensen
2 af 7 Privatfoto
3 af 7 stærkmandskonkurrence: Foto: Jesper Sørensen
4 af 7 Foto: Jesper Sørensen
5 af 7 Bilbingo: Foto: Jesper Sørensen
6 af 7 Succesen med The Powls gentages til festen lørdag aften. Pressefoto
7 af 7 Der er igen MGP fra scenen i anlægget. Foto: Henrik Bagge

Stoholm Der er aktiviteter hver dag ugen igennem, men særligt fra torsdag kommer man til at mærke, at Stoholm i denne uge er klædt i festtøjet.

Da afvikles nemlig traditionen tro Open by Night med centrum i Vestergade, hvor de handlende for alvor slår håret ud med stærke tilbud.

Men i år kan man med fordel også bevæge sig 50 meter væk fra byens centrale handelsgade, da området omkring den gamle Brugs i Stoholm (Banelunden ved Nørregade) denne gang også bliver aktivt.

Med Sinna på caminoen

Sinna Maagaard fra Actera Klinikken holder for eksempel åbent i en bus, der til lejligheden er kørt ind på det lille torv ved Banelunden. Hun er nemlig medarrangør på en 8-dages tur til Caminoen i Nordspanien i april 2020, hvor hun selv vil stå for morgengymnastikken, inden deltagerne bevæger sig ud på den daglige vandretur.

Selskabet bag turen er Sørens Rejser, og i bussen vil man torsdag finde Helle Würtz, der ud over kaffe og kage også deler ud af information om vandreturen og andre spændende destinationer. Der er også åbent hos Sinna i klinikken, ligesom Bundgaard Begravelse byder på gode sager til både voksne og børn.

Skru op for gassen

Fra klokken 17 kan man nyde aftensmaden i teltet på torvet, hvor Stoholm Fritids- og Kulturcenter serverer. På den måde kan man få lagt bunden, inden man eventuelt skal deltage i stærkmands-konkurrencen for voksne klokken 19. Børnene starter allerede klokken 18.

Og så bliver der ellers skruet op for gassen, når hundredvis af motorcykler indfinder sig og parkerer langs den nyanlagte Vestergade. Samtidig kan man deltage i bilbingo, hvor man skal gætte, hvor længe en bil holder fra den startes, efter den er blevet tømt for olie.

The Powls kommer igen

Fra fredag flytter festen i vidt omfang til anlægget, der åbner med en generalprøve på årets MGP, der ellers afvikles lørdag på scenen i anlægget fra klokken 11.30.

Fredag står i familiehyggens tegn, når man opfordres til at tage egen madkurv med i anlægget, hvor der også er børnedisko.

Lørdag aften starter festen for voksne klokken 18 med buffet fra Stoholm Slagter, inden sidste års formidable succes med The Powls som underholdning gentages.

Lørdagen igennem er der masser af aktiviteter for børn i anlægget med en skater-rampe, sæbekasserally, ballonklovn og Cirkus Højdeskræk.