Jubilæum 40 år med revision

01. september 2019, 10:27
Bente Povlsen har den 1. september været ansat i 40 år hos revisionsfirmaet Dahl, Rask & Partnere i Stoholm. Foto: Jesper Sørensen

Stoholm Den 1. september har Bente Povlsen været ansat i 40 år hos revisionsfirmaet Dahl, Rask & Partnere i Stoholm.

I 1979 var det far Jens Ole, der var Dahlen i firmaet, og først samtidig med Bente Povlsens 25 års jubilæum kom chefen til at hedde Frans T. Dahl.

Han betegner Bente som utroligt kompetent, dygtig og vellidt af kunder, indehavere og medarbejdere. Hun er altid positiv, engageret og hjælpsom og gør sig også godt i festligt lag, lyder skudsmålet fra chefen.

Og spørger man hovedpersonen selv, er rosen gensidig.

- Jeg har været utroligt glad for at møde op på arbejde her hver eneste dag, lyder det fra Bente Povlsen, der stadig arbejder mest med momsopgørelse og udkast til årsrapporter.

Startede med skrivemaskine

Men der er sket noget, siden hun sad og tastede regnskaber ind på en skrivemaskine med gennemslag, selv om Jens Ole Dahl faktisk var på forkant med udviklingen, da han tidligt indførte edb.

- Da havde vi et helt rum til edb og lavede indtastning på disketter og jeg ved ikke hvad, mindes Bente Povlsen.

Hun bor sammen med sin mand Frede i Vinde ved Skive og har to børn og flere børnebørn. I fritiden dyrker hun gerne sin kærlighed til naturen med både cykel- og gåture.