Julefrokost: Stoholm Slagter åbner webshop

Stoholm Slagter tilbyder alle typer af julefrokoster

10. oktober 2019, 11:25
Julehumøret har allerede indfundet sig hos Bjarne Lausen og Stoholm Slagter, hvor risalamanden bliver kogt på mælk fra det lokale Dueholm Mejeri. Foto: Jesper Sørensen

Stoholm Det kan godt være, at nogle synes, der er længe til jul. Men hos Stoholm Slagter er de skam allerede begyndt at tage imod bestillinger.

Og i år er der også nogle nyheder på programmet. Således har slagteren spidset pennen og sælger en julefrokost til under 100 kroner pr. kuvert. Den skal man dog selv sørge for at varme.

Er man til en helt traditionel og stor julebuffet, så laver slagteren det selvfølgelig også.

Er man mere til juletapas, så kan det nu også bestilles til den kommende højtid. Den indeholder seks forskellige typer fisk og kød samt ost.

Alt er hjemmelavet, lover slagtermester Bjarne Lausen. Om det så er karrysalaten, frikadellerne, tarteletfylden - eller risalamanden, som bliver kogt på mælk fra lokale Dueholm Mejeri, hvor slagteren i øvrigt også sælger is fra.

Nu også fra webshop

Stoholm-Viborg-slagteren har åbnet en webshop, så man nu også kan bestille sin mad-ud-af-huset på nettet.

Dette gælder alle typer mad - også julefrokoster og nytårsmenu, som slagteren også tager imod bestilling til nu.

I år står nytårsmenuen blandt andet på fiske-forret og oksemørbrad til hovedret.

Den billige julefrokost, som man selv skal varme, består af sild, fiskefilet, frikadeller, leverpostej og risalamande, mens den store julefrokost rummer marinerede og kryddersild med karrysalat, fiskefilet med remoulade og citron, varmrøget laks med porre-creme, orangemarineret andebryst på rødkålssalat, mørbradbøf med bløde løg i flødesauce, glaseret hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler samt risalamande med kirsebærsauce.

Er man ikke til online-bestilling, så tager Stoholm Slagteren selvfølgelig også imod bestillinger i butikken og på telefon.