Fuld fart på Pusle

JP Racing har været godt rundt i Skandinavien på det sidste med blandet succes til følge

01. juli 2021, 13:24
Foto: Allan Post

stoholm To weekender i træk har rallyteamet JP Racing fra Stoholm været på farten i Pusle - teamets Peugeot 208 T16.

Forrige weekend gik turen til Sverige, hvor teamet var eneste danske hold til et asfaltsprint.

Her skulle co-driver Jeannette Kvick navigere for svenske Daniel Ernstedt i hans Suzuki S1600, mens Jan Petersen i stedet havde fornøjelsen af at have Isabell Kvick (Jeannettes datter) med som co-driver, hvilket var debut for den unge kvinde i en R5 bil og samtidig debut i udlandet.

Mor Kvick og hendes svenske makker nåede desværre kun til »shakedown« fredag, hvor motoren stod af.

Herefter bestod opgaven i at coache kæresten Jan Petersen og datteren Isabell Kvick, som sluttede flot på en sjetteplads generelt og en femteplads i klassen.

Fra Sverige gik turen videre til Nakskov på Lolland, hvor der søndag blev kørt et asfaltsprint, og her var mor tilbage i højresædet.

JP Racing tog føringen og lå til at vinde generelt efter fire heat, men desværre fik teamet en tidsstraf ved målstregen, som betød, at de måtte nøjes med andenpladsen generelt og sejr i klassen efter en hæsblæsende weekend.

Sidste weekend rullede bussen så afsted til 4. afdeling af det DM i Rally, som afviklede 2. afdeling i og omkring Stoholm tilbage i maj.

Her ventede 11 hastighedsprøver af den hurtige slags med knapt så mange sving, så det gjaldt om at holde tungen lige i munden og time nedbremsningen perfekt.

Der blev kæmpet for sagen, men i sidste ende rakte tiderne kun til en placering som nummer 14 generelt, så nu kan Pusle og resten af teamet gå på en velfortjent sommerferie.

Til gengæld klarede JP Racings juniorteam med Lars Erik Petersen og Isabell Kvick sig fremragende i deres Golf II GTI og kørte blandt andet en 14. plads generelt hjem på en af prøverne, inden de desværre måtte udgå med teknisk defekt.