Sparkær fik klø af oprykkerne

Fodbold, serie 3 herrer, VFF-Sparkær IF 7-1 (2-0)

25. oktober 2021, 14:34
Foto: Jacob Mackenhauer

Et nederlag på 1-7 pynter ikke i statistikken, og per hukommelse er det vist længe siden, at det er overgået Sparkærs førstehold. Men søndag var det slutresultatet, da VFF spillede sig tilbage i serie 2 og tillykke med det. De var klar bedre spillende, men langt fra 6 mål bedre.

Sparkær fik en skidt start og kom bagud allerede efter 5 min. og efter 20 min. var stillingen 2-0. Det blev ikke bedre af, at Bjarne Have måtte lade sig udskifte kort efter og erstattet af Anders Holm, som dog hold buret rent resten af halvlegen. I den sidste halvdel kom Sparkær meget bedre med, og Kasper Møller havde en gigantisk chance, hvor han i det lille felt sendte bolden over mål på Oliver Andersens indlæg.

Efter pausen var Sparkær stadig godt med, men to gange slog VFF kontra og scorede. Kasper Møller fik reduceret, men et gult kort til Asger Fjeldsted og to hurtige mål af hjemmeholdet, slog benene helt væk på Sparkær-spillerne.

- Det var et voldsomt nederlag - for voldsomt, vil jeg sige. Vi troede på det i pausen, men de har bare kvalitet i deres afslutninger og var uhyre effektive. Det var for mange mål, og nogle af dem var rene foræringer, men vi var efter kampen enige om at hanke op i os selv og gå ud og levere varen i den sidste kamp hjemme mod B/T. Så når vi vores mål om en 3. plads og 25 point, sagde træner Poul Vistisen efter kampen.