Vi gør det godt i Fjends

26. oktober 2021, 10:54
Sinna Maagaard. Privatfoto

læserbrev Vi gør det godt i Stoholm, Sparkær, Gammelstrup, Lånum, Daugbjerg og Mønsted.

Muligheden for at vælge mellem mange gode tilbud i vores nærområde er til stede, og vi kan få hjælp til næsten alt. Det skal vi sætte pris på.

Vi har hobbyhus, VVS, murer og tømrer. Elektriker, cykel- og bilmekaniker. Vaskehal, tankstation, ejendomsmægler og maler. Fabrikker, tøjbutikker, indkøbsmuligheder og kirker i hver en by. Lægehus, bedemand og egen avis.

Vi får mad leveret fra mange af vores fine landbrug, som er en stor del af vores nærområde.

Vi kan få plejet krop og sjæl hos frisør, fodplejer, massør, zoneterapeut, kosmetolog, akupunktør og fysioterapeut. Vi kan blive fornøjet og forsamlet i egnens forsamlingshuse.

Vi har muligheder for valg af skoler og lærepladser og mange fine tilbud af fritidsaktiviteter. Sidst, men ikke mindst, kan vores nærområde også tilbyde pasnings- og plejemuligheder af forskellige slags.

Uden erhvervslivet, arbejdspladserne, sammenholdet og frivilligheden vil det ikke være det samme. Erhvervsliv og arbejdspladser er fundamentet for vores velfærd og muligheder. Det gælder både nationalt og lokalt i de enkelte kommuner.

Med et sundt, udviklingsorienteret og omstillingsparat erhvervsliv vil Viborg Kommune - og dermed også erhvervslivet i vores nærområder - skabe liv og velfærd. Det skal være nemmere at drive virksomhed - blandt andet ved at skabe bedre infrastruktur til vores nærområder.

Vi skal selvfølgelig også have fokus på at sikre bedre muligheder for at hjælpe de personer, der er på kanten af arbejdsmarkedet, og i det hele taget på kanten af livet.