Så gik starten til rallyshop i Stoholm

Masser af kunder, kolleger og venner fandt fredag vej til reception i Jan og Jeannettes nye butik

08. december 2021, 17:16
1 af 2 Selve butikken ligger for enden af trappen, hvorfra Jeannette Kvick og Jan Petersen har udsigt over et stort og lækkert rum, der kan bruges til alt lige fra gilder til kurser og foredrag. Foto: Henrik Bagge
2 af 2 Blandt gæsterne til fredagens reception var Jakob Pedersen fra Kjellerup, der helt sikkert også kommer til at bruge den fysiske butik, som Jeannette Kvick har koblet på den i forvejen kendte webshop. Foto: Henrik Bagge

stoholm De er vant til, at det går stærkt, når de kører ræs, men rallyparret Jeannette Kvick og Jan Petersen har også på hjemmefronten haft ekstra fart på den seneste tid.

Lidt ud af det blå overtog parret nemlig fra Peter Kiil den i motorsportskredse velkendte udstyrsforretning rallyshop.dk.

Men udover at firmaet dermed flyttede adresse fra Brabrand til Stoholm, syntes parret også, at webshoppen kunne have gavn af at blive udvidet med en fysisk butik, og det var i den, at der fredag blev afholdt reception i anledning af åbningen.

Travlt med at komme i mål

Og indretningen af den nye butik har altså gennem efteråret hældt ekstra benzin på det i forvejen hektiske liv for det lokale rallypar.

- Vi har begge haft meget travlt, for det har været i løbet af to måneder, at vi skulle sætte alt det her op, siger Jeannette Kvick og trækker vejret dybt i de nye omgivelser på Ågade 65, hvor Jan Petersen i forvejen driver autoværkstedet Stoholm Au2service.

Det fortsætter han med, mens det primært bliver Jeannette Kvick, der driver både den nye butik og online-delen i rallyshop.dk.

Åbningstiderne er lidt flydende, men i den fysiske butik er der vejledende åbent, mens Jans autoværksted har åbent og ellers efter aftale.

- Lad mig sige det sådan, at vi nærmest ikke har lukketider, griner Jeannette Kvick, der fortsat vil holde fast i sit halvtidsjob som tilsynsførende assistent ved botilbuddet Skovvang i Holstebro.

Butik med multirum

Hun er yderst tilfreds med resultatet af efterårets arbejde, hvor en stor værkstedshal med højt til loftet er blevet omdannet til noget, hun selv kalder »racerstue«, og som kan bruges til både showroom, gildesal og de kurser og foredrag, som Jeannette Kvick også afholder.

For enden af en høj, bred trappe inde i den nyindrettede hal ligger selve butikken, som er indrettet med kontor, et møderum med varer på hylderne og et lille omklædningsrum, så kunderne for eksempel kan prøve en køredragt.

Blandt de mange gæster til fredagens reception var Jakob Pedersen fra Kjellerup, der selv kører rally og har været vant til at bruge rallyshop.dk.

Om en webshop ligger i Brabrand eller Stoholm er for ham ligegyldigt, men tilføjelsen af den fysiske butik er noget, han sætter pris på.

- Det er virkelig fedt, så man kan komme og se tingene og røre ved dem og prøve dem, inden man køber dem, siger Jakob Pedersen.